Hovedside

Foto ved Malin Rikardsdotter Lagerkranz

 

 

“Fleire skjønte godt kvifor forteljaren introduserte seg sjølv som Noregs galaste historieforteljar, men dei helte sjølv mot at han mest sannsynleg var Noregs flinkaste.”

Fra Månedens utvalgte, Karmøy kommune – Kulturskrinet

 

 


Holberg scenekunst og media skal tilby levende underholdning av varierende art, som eventyrfortelling, konserter og sceneopptredener. Alt fra arrangementer for barn og unge, bedrifter og festivaler av ulike slag.

Fortellinger, historier og eventyr har alltid vært en sterk lidenskap for meg. Jeg har i over 20 år fortalt eventyr på scener, festivaler, arrangementer, skoler og barnehager, for å nevne noe. I tillegg har jeg 15 års erfaring i arbeid med barn, kunst, eventyr og musikk. Blant annet som barnehageassistent, støttepedagog, omviser på museer, samt som forteller og lærer på fattige skoler i Thailand.

Musikk er en av mine andre store lidenskaper. Spesielt improvisasjons-musikk, ur- og folke-musikk og indisk klassisk musikk er blant mine favoritter. Jeg har spilt i flere band i forskjellige genre og har holdt hundrevis av konserter i Skandinavia og India.

 

 

 

Share

Comments are closed.